Liberalia
Liberalia
Liberalia

Spanje, Castillo Y León

Liberalia

Liberalia

Bodegas Liberalia ligt in Toro, een klein wijngebied in het noordwesten van Spanje. Het continentale klimaat in Toro zorgt voor hete zomers met veel zon. Dankzij de hoge ligging, ruim 650 meter boven zeeniveau, zijn de nachten daarentegen heerlijk koel. In combinatie met de zanderige bodem en het vrijwel ontbreken van neerslag zijn dit welhaast ideale omstandigheden voor de productie van Tinta del Toro druiven. Deze variant van het in Spanje veelvuldig voorkomende Tempranillo druivenras heeft zich uitstekend aangepast aan de extreme weersomstandigheden van Toro.

Het in 2000 opgerichte Bodegas Liberalia heeft snel naam weten te maken met de productie van karaktervolle Toro wijnen. Dit wijngoed van Juan Antonio Fernández bezit wijngaarden waarop druivenstokken staan die tussen de 30 en 100 jaar oud zijn.

Juan is liefhebber van klassieke muziek. Op zijn Bodega Liberalia heeft hij in de vatenkelder een stevige stereo installatie staan waarop hij graag muziek van Bach en Händel afspeelt. Volgens hem komt deze klassieke muziek de kwaliteit van zijn wijn zeer ten goede. Of deze muziek daadwerkelijk van invloed is op de rijping van de wijn weten wij niet zeker, maar we weten wel zeker dat Juan fantastische wijnen maakt die de moeite van het ontdekken meer dan waard zijn!

Kaart Liberalia

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top