Signature Selection Chardonnay
Signature Selection Chardonnay
Signature Selection Chardonnay
Signature Selection Chardonnay 2022

Pedroncelli Family Vineyards

Signature Selection Chardonnay 2022

€ 19,70

Signature Selection Chardonnay 2022

Producent
Pedroncelli Family Vineyards
Soort wijn
Wit
Wijnland
Verenigde Staten , Californië
Druivenras
Chardonnay
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 19,70

Ruim honderd kilometer ten noorden van San Francisco liggen de wijngaarden van Pedroncelli. Dit wijnhuis is in 1927 opgericht door John Pedroncelli. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer van dit dynamische Californische wijnhuis.

De voor deze wijn gebruikte Chardonnay druiven zijn afkomstig van een kleine wijngaard die in Dry Creek Valley ligt. Dankzij de gunstige ligging van de wijngaard, het koele microklimaat en de duurzame druiventeelt worden hier topkwaliteit Chardonnay druiven geoogst. Deze zijn na de oogst meteen geperst, vergist en gerijpt. Deels in stalen tanks en deels in eikenhouten vaten. 

Hierdoor heeft deze verleidelijke witte wijn veel rijp fruit en fraai gedoseerd eikenhout in de neus zitten. De smaak is lekker vol, romig en rond. Bevat veel fruit, heeft voldoende frisheid en eindigt met een heerlijk lange finale.

Dit is een ideale witte wijn om te schenken bij een klassieke Mac and Cheese, gekruide Buffalo wings, Gumbo met schaaldieren of een smeuïge Boston Clam Chowder.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2026.  

€ 19,70 per fles
Signature Selection Chardonnay

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top