Ramón do Casar
Ramón do Casar
Ramón do Casar
Ramón do Casar
Ramón do Casar
Ramón do Casar

Spanje, Galicië

Ramón do Casar

Ramón do Casar

Het wijngoed Ramón do Casar ligt in de Spaanse wijnstreek Galicië, zo’n twintig kilometer ten westen van de stad Ourense. Deze stad wordt ook wel de thermale hoofdstad van Spanje genoemd, door de meerdere warmtebronnen die midden in het centrum van de stad liggen.

Galicië kan onderverdeeld worden in meerdere sub-regio’s, waarvan één van de bekendste Rías Baixas is. Achter Rías Baixas, meer het binnenland in, ligt de appellatie Ribeiro. Ondanks dat deze streek niet de bekendste is, was het wel een van de eerste erkende appellaties met de toewijzing van een Denominación de Origen (DO) status in 1957. 

Bodegas Ramón do Casar werd rond 2000 opgericht door Galiciër Ramón González. Nadat zijn zoon Xabier het stokje over nam, stelde hij de geprezen Pablo Estévez aan als adviserend oenoloog. Samen maken ze plezierige witte wijnen van inheemse druivenrassen als Treixadura, Godello en Albariño.

Kaart Ramón do Casar

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top