Ultreia Mata Los Pardos
Ultreia Mata Los Pardos
Ultreia Mata Los Pardos
Ultreia Mata Los Pardos 2020

Raúl Pérez

Ultreia Mata Los Pardos 2020

€ 26,20

Ultreia Mata Los Pardos 2020

Producent
Raúl Pérez
Soort wijn
Rood
Wijnland
Spanje , Castillo Y León
Druivenras
Mencía
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 26,20

Slechts 4000 flessen zijn er gemaakt van deze schitterende Mata Los Pardos. Een heerlijke rode wijn die vernoemd is naar de Mata Los Pardos wijngaard die in de Noord-Spaanse wijnregio Bierzo ligt. Het is een kleine wijngaard die hoofdzakelijk beplant is met het voor deze regio gebruikelijke druivenras Mencía. De wijnranken staan aangeplant op een bodem van zand en klei en zijn ruim tachtig jaar oud. Dankzij de hoge leeftijd van de wijnranken worden hier geconcentreerde druiven geoogst. Na de handmatige oogst zijn de druiventrossen zachtjes gekneusd en volgde een lange schilinweking. Vervolgens is de wijn vergist en nog enkele maanden gerijpt in houten vaten van 500 en 2000 liter.

Het is een prachtig fluweelrood gekleurde wijn die een ingetogen aroma heeft. Dit geurt aangenaam naar rood fruit, heeft subtiele geuren van kruiden en bevat een vleugje laurier. De smaak is mooi soepel en rond. Heeft veel structuur, sappig fruit en eindigt met een levendige finale die lang en prettig blijft hangen.

Dit is een heerlijke rode wijn om, eventueel licht gekoeld, buiten de maaltijd om te drinken. Daarnaast is het een uitstekende begeleider van geroosterde paprika’s, albondigas of gazpacho.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2026.

€ 26,20 per fles
Ultreia Mata Los Pardos

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top