Raúl Pérez
Raúl Pérez
Raúl Pérez
Raúl Pérez
Raúl Pérez
Raúl Pérez

Spanje, Castillo Y León

Raúl Pérez

Raúl Pérez

Raúl Pérez is een van meest gerenommeerde Spaanse wijnmakers van dit moment. Zijn wijngaarden liggen in het noordwesten van Spanje, in de wijnregio Bierzo. Het wijngoed ligt vlakbij de stad Ponferrada. Ponferrada is de laatste grote plaats op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela.

In 2003 begon Raúl met de Ultreia wijnen. Deze wijnen danken hun naam aan de groet die pelgrims in het verleden gebruikten op de Camino de Santiago. Deze pelgrimsroute komt door Valtuille de Abajo, het dorp waar Pérez geboren is. De naam Ultreia is een knipoog naar de pelgrims. Het komt uit het Latijn en betekent ‘we gaan verder.’  

Onder de naam La Vizcaína maakt Raúl een serie single-vineyard wijnen. Ook deze cru-wijngaarden liggen rondom Valtuille de Abaja en zijn beplant met oude wijnranken.

In de wijngaard en in de wijnkelder laat Raúl de natuur haar werk doen. De druiven worden biologisch verbouwd, vergist met natuurlijke gisten en worden ongeklaard en ongefilterd gebotteld. Met als resultaat pure wijnen die vol smaak en karakter zitten.

Kaart Raúl Pérez

Wijnen van deze producent

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top