Bone Dry Rosé
Bone Dry Rosé
Bone Dry Rosé 2023

Reichsrat Von Buhl

Bone Dry Rosé 2023

€ 13,20

Bone Dry Rosé 2023

Producent
Reichsrat Von Buhl
Soort wijn
Rosé
Wijnland
Duitsland , Pfalz
Druivenras
Spätburgunder
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 13,20

Bone dry, oftewel kurkdroog. Dat is precies wat deze rosé van Von Buhl het best omschrijft. Een verfrissende, droge rosé met nauwelijks restsuiker. 

Deze heerlijke rosé is gemaakt van Spätburgunder druiven die in de wijngaarden van Von Buhl zijn geoogst. Meteen na de oogst zijn de druiventrossen ontsteeld en zachtjes gekneusd. Hierna is het druivensap ongeveer twaalf uur geweekt samen met de schillen. Vervolgens zijn de druiven geperst, is het rosé gekleurde druivensap vergist waarna de wijn nog enkele maanden is gerijpt. Deels in oude eikenhouten vaten en deels in stalen tanks.

Het is een fraai frambozen roze gekleurde wijn. Hij heeft een verleidelijk aroma dat veel geuren van vers rood fruit bevat. De smaak is mooi droog en fris. Met veel fruit en met een plezierige finale die lang en prettig blijft hangen.

Dit is een heerlijke rosé om zo te drinken! Ook is het een perfecte begeleider van gebrande tonijn met zeewier en wasabimayonaise, een salade met geitenkaas en granaatappel of een rucola salade met gebakken paddenstoel en cranberries.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2025.

€ 13,20 per fles
Bone Dry Rosé

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top