Reichsrat Von Buhl
Reichsrat Von Buhl
Reichsrat Von Buhl
Reichsrat Von Buhl
Reichsrat Von Buhl
Reichsrat Von Buhl

Duitsland, Pfalz

Reichsrat Von Buhl

Reichsrat Von Buhl

Reichsrat van Buhl werd in 1849 opgericht door Franz Peter Buhl. In zijn roerige geschiedenis is Von Buhl uitgegroeid tot een waar begrip in de Pfalz. Het is gevestigd in Deidesheim waar de vinificatiekelder en een groot deel van de wijngaarden liggen. De mooiste wijngaarden van Von Buhl liggen echter in het gehuchtje Forst vlakbij Deidesheim.

In totaal is het wijngaardareaal 62 hectare groot. Voornamelijk beplant met Riesling (87%) en Spätburgunder (7%) druiven. De overige wijngaarden (6%) zijn beplant met druivensoorten als Weissburgunder, Rieslaner en Scheurebe. Overigens, sinds 2008 worden de wijngaarden biologisch bewerkt.

Reichsrat Von Buhl is een van de oudste leden van de Verband Deutscher Qualitäts und Prädikatsweinguter (VDP). Van dit toonaangevende samenwerkingsverband zijn ongeveer tweehonderd Duitse wijnboeren lid. De VDP stelt zeer strenge eisen aan haar leden m.b.t. classificatie van de wijngaarden, duurzame druiventeelt, productie van kwaliteitswijnen, etc. Niet voor niets dat alleen de allerbeste Duitse producenten zoals Reichsrat Von Buhl hierbij zijn aangesloten.

Kaart Reichsrat Von Buhl

Wijnen van deze producent

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via PostNL bij u bezorgd.

Top