Reichsrat Von Buhl
Reichsrat Von Buhl
Reichsrat Von Buhl

Duitsland, Pfalz

Reichsrat Von Buhl

Reichsrat Von Buhl

Middenin de Duitse wijnregio de Pfalz ligt het wijngoed van Reichsrat Von Buhl. Een familie eigendom dat haar naam heeft te danken aan haar oprichter Franz Peter Buhl. Het in 1849 opgerichte wijngoed ligt in het gehucht Deidesheim dat zo’n 30 kilometer ten westen van de stad Mannheim ligt. 

Het wijngoed beschikt over 56 hectare wijngaard. Het overgrote deel van de wijngaarden van Von Buhl liggen tussen de Duitse dorpjes Deidesheim en Forst. Het wijngebied de Pfalz wordt gekenmerkt door haast een Mediterraan klimaat met veel zonuren en weinig regen.

Het wijngoed is sinds 2009 biologisch gecertificeerd. Vanzelfsprekend dus dat Von Buhl sterk aanhanger is van de gedachte dat de beste wijnen geproduceerd worden wanneer de wijngaarden in harmonie met de natuur zijn.

Daarnaast is Reichsrat Von Buhl een van de oudste leden van de Verband Deutscher Qualitäts und Prädikatsweinguter (VDP). Dit toonaangevende samenwerkingsverband stelt zeer strenge eisen aan haar leden op het gebied van classificatie van de wijngaarden, duurzame druiventeelt en de productie van kwaliteitswijnen. 

Wijngoed Von Buhl is sinds haar prille begin een wereldwijd begrip. Riesling afkomstig uit de wijngaarden van Von Buhl zat namelijk in het glas van verschillende Europese leiders tijdens de opening van het Suezkanaal in 1869. Ook was de Duitse staatsman Otto von Bismarck groot liefhebber van de wijnen van Von Buhl. Zijn uitspraak “Dieses Ungeheuer schmeckt mir ungeheuer” (deze Ungeheuer smaakt monsterlijk goed) maakte de Forster Ungeheuer wereldberoemd.

Kaart Reichsrat Von Buhl

Wijnen van deze producent

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top