Sabaté i Coca
Sabaté i Coca
Sabaté i Coca

Spanje, Catalunya

Sabaté i Coca

Sabaté i Coca

Nog geen vijftig kilometer ten westen Barcelona, in het hart van de Catalaanse wijnstreek Penedès ligt Sabaté i Coca. Dit kleine wijnhuis van Michel Sabaté behoort tot een kleine groep kwaliteitsproducenten die hun mousserende wijnen niet langer als Cava op de markt brengen maar als Corpinnat. 

Allereerst de naam Corpinnat, dit betekent letterlijk: Geboren in het hart van de Penedès  (Cor = hart / Pinna = Penedes / Nat = geboren). 

Vervolgens zijn de regels voor Corpinnat producenten veel strenger dan voor de gemiddelde Cava boer. Corpinnat wordt gemaakt van voornamelijk inheemse druivenrassen die staan aangeplant in Penedès. In de wijngaarden, die grotendeels in eigendom van de producent zijn, wordt biologisch gewerkt en het oogsten gebeurd uitsluitend met de hand. De druiventrossen mogen alleen op het eigen wijngoed tot een mousserende wijn verwerkt worden, volgens de méthode traditionelle en met een minimale rijping van 18 maanden op de fles.

Michel Sabaté maakt een bijzondere selectie Corpinnat wijnen die tot de absolute top van Spaanse mousserende wijnen gerekend kan worden.

Kaart Sabaté i Coca

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top