Blood & Courage Shiraz
Blood & Courage Shiraz
Blood & Courage Shiraz
Blood & Courage Shiraz 2019

St. John's Road

Blood & Courage Shiraz 2019

€ 17,60

Blood & Courage Shiraz 2019

Producent
St. John's Road
Soort wijn
Rood
Wijnland
Australië , Barossa Valley
Druivenras
Syrah
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 17,60

Barossa Valley ligt in het zuiden van Australië. Het is het grootste en wellicht het bekendste wijngebied van dit continent. Ongeveer 75 kilometer ten noordoosten van Adelaide ligt St. John’s Road. Een jong wijnbedrijf waar wijnmaker Phil Lehmann prachtige wijnen maakt.

Zoals deze Blood & Courage, een stevige rode wijn die van Shiraz druiven is gemaakt. Na de oogst zijn de druiven vergist en ruim tien maanden gerijpt. Voornamelijk in oude vaten van Frans eikenhout en voor een heel klein deel in vaten van nieuw eikenhout.

Hierdoor heeft deze stoere rode wijn een ingetogen aroma van rijpe bessen en een vleugje peper. Zijn geurige smaak is lekker stevig en krachtig, mooi sappig en fris. En eindigt met een lange afdronk waar een fraaie tannine in versmolten zit.

Het is een heerlijke rode wijn om bij de maaltijd te schenken. Hij kan bijvoorbeeld prima geschonken worden bij een geroosterde lamsbout met kruiden of een klassieke steak au poivre. Bovendien is het een lekkere rode wijn om gezellig mee na te tafelen.

Nu mooi op dronk en indien gewenst te bewaren tot medio 2025.

€ 17,60 per fles
Blood & Courage Shiraz

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top