Prosecco Treviso Frizzante
Prosecco Treviso Frizzante
Prosecco Treviso Frizzante

Terre dei Buth

Prosecco Treviso Frizzante

9,50

Prosecco Treviso Frizzante

Producent
Terre dei Buth
Soort wijn
Mousserend
Wijnland
Italië , Veneto
Druivenras
Prosecco
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 9,50

Het kleine dorpje Mareno di Piave ligt ruim 50 kilometer ten noorden van Venetië. In de heuvels rondom dit dorp liggen de wijngaarden van de familie Marion. Een gepassioneerde wijnmakersfamilie die deze verleidelijke Prosecco maakt.

De biologische Glera druiven zijn na de oogst geperst en vergist tot een stille witte wijn. Vervolgens is deze witte wijn in een afgesloten tank gegaan en is er wat suiker en gist toegevoegd. De wijn is opnieuw gaan gisten met als gevolg dat er koolzuurgas is ontstaan. Dit kan niet ontsnappen uit de tank en is door de wijn opgenomen. Dit proces om een wijn mousserend te maken wordt de méthode Charmat genoemd en is dé manier om Processo te maken.

Deze Terre dei Buth Prosecco heeft veel rijp wit fruit in de neus. De verfrissende smaak heeft een zachte, elegante mousse en een heerlijk fruitige finale.

Het is een geweldige witte wijn om mee te borrelen. En het is een fraaie begeleider van frisse salades, schaal- en schelpdieren of sushi en sashimi.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2022.

€ 9,50 per fles
Prosecco Treviso Frizzante

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top