Terre dei Buth
Terre dei Buth
Terre dei Buth

Italië, Veneto

Terre dei Buth

Terre dei Buth

De wijngaarden van Terre dei Buth liggen ruim 50 kilometer ten noorden van Venetië, in de heuvels van het dorpje Mareno di Piave, midden in de DOC Prosecco Treviso. In de wijngaarden werken de gebroeders Marion biologisch. Zo maken zij bijvoorbeeld geen gebruik van kunstmest maar bemesten zij hun wijngaarden organisch. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen maar worden de druivenstokken op natuurlijke wijze beschermd. Door middel van het aanplanten van bloemen en planten bijvoorbeeld, die nuttige insecten en vogels lokken, die zich voeden met schadelijke insecten. Zoals het lieveheersbeestje dat zich voedt met de bladluizen die op het blad van de wijnrank zitten.

Dankzij deze biologische druiventeelt is de familie Marion in staat om gezonde druiven van hoge kwaliteit te oogsten. Deze worden na de oogst meteen geperst en vergist. Na een korte rijping volgt een tweede gisting op tank waardoor deze Prosecco zijn heerlijk zachte mousse krijgt.

Kaart Terre dei Buth

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top