Vignerons de la Colline Éternelle
Vignerons de la Colline Éternelle

Frankrijk, Bourgogne

Vignerons de la Colline Éternelle

Vignerons de la Colline Éternelle

Het historische pelgrimsstadje Vézelay in de Bourgogne, niet ver ten zuiden van de bekende wijnregio Chablis staat voornamelijk bekend om zijn volle witte wijnen. Hoewel de appellation Vézelay pas sinds 1997 officieel bestaat, wordt er in deze regio al eeuwenlang wijn gemaakt. Doordat het kleine stadje met de beroemde kathedraal een belangrijk bedevaartsoord werd, groeide ook de interesse in, en de kennis over wijn. Tot op de dag van vandaag komen er volle witte wijnen vandaan, voornamelijk gemaakt van Chardonnay druiven.

Vignerons de la Colline Éternelle is een samenwerkingsverband van elf wijnboeren uit de regio en werd opgericht in 1989. De strenge selectie voor de beste druiven wordt nog volledig met de hand gedaan. Voor het maken van de wijn is Bernard Raveneau verantwoordelijk. Niet de minste, want hij is zoon van één van de allerbeste Chablis-producenten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de stijl van deze Chardonnay doet denken aan een mooie Chablis.

Kaart Vignerons de la Colline Éternelle

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top