Grüner Veltliner Rosenstock
Grüner Veltliner Rosenstock
Grüner Veltliner Rosenstock
Grüner Veltliner Rosenstock
Grüner Veltliner Rosenstock 2023

Weingut Huber

Grüner Veltliner Rosenstock 2023

€ 11,40

Grüner Veltliner Rosenstock 2023

Producent
Weingut Huber
Soort wijn
Wit
Wijnland
Oostenrijk , Traisental
Druivenras
Gruner Veltliner
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 11,40

Van het typisch Oostenrijkse druivenras Grüner Veltliner maakt Markus Huber deze verfrissende witte wijn. De voor deze wijn gebruikte druiven zijn in en rondom het kleine dorp Reichersdorf verbouwd. Dit dorpje ligt ongeveer 75 kilometer ten westen van Wenen, middenin de wijnregio Traisental.

Na de oogst zijn de druiven geperst en is het druivensap op lage temperatuur in stalen tanks vergist. Vervolgens is de wijn nog enkele maanden in deze tanks gerijpt terwijl hij in contact bleef met de uitgegiste gistcellen. Dit is een beproefde methode om geurige en smaakvolle witte wijnen te maken.

Deze Grüner Veltliner Rosenstock is dan ook een verfijnd en delicaat geurende witte wijn. Met in zijn zuivere aroma fraaie geuren van rijp wit fruit en bloesem. Hij is aangenaam droog en fris van smaak. Met fijne zuren en een heerlijk lang aanhoudende afdronk.

Het is een perfecte witte wijn om als aperitief te schenken. Bovendien is het een fraaie begeleider van een salade met Hollandse garnalen, couscous met feta of kaasfondue. 

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot begin 2026.

€ 11,40 per fles
Grüner Veltliner Rosenstock

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top