Rheinhessen Weissburgunder
Rheinhessen Weissburgunder
Rheinhessen Weissburgunder
Rheinhessen Weissburgunder 2023

Weingut Winter

Rheinhessen Weissburgunder 2023

€ 9,85

Rheinhessen Weissburgunder 2023

Producent
Weingut Winter
Soort wijn
Wit
Wijnland
Duitsland , Rheinhessen
Druivenras
Weissburgunder
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 9,85

Ten zuiden van Mainz ligt het pittoreske dorpje Dittelsheim. Hier, in het hart van de dynamische wijnregio Rheinhessen, ligt het wijngoed van Stefan Winter. Deze enthousiaste wijnboer is een zeer getalenteerd wijnmaker en wordt gerekend tot de beste producenten van deze streek.

De voor deze wijn gebruikte Weissburgunder druiven zijn geoogst van wijnranken die in de glooiende heuvels rondom Dittelsheim staan aangeplant op kalkrijke bodems. Meteen na de oogst zijn de druiven geperst en is het druivensap op lage temperatuur vergist en gerijpt in stalen tanks.

Het is een verfijnd geurende witte wijn die in zijn aangename aroma fraaie geuren van rijpe appels, wit fruit en verse bloemen heeft zitten. De milde smaak is mooi droog en fris. En eindigt met een geurige afdronk die prettig blijft hangen. Een heerlijke witte wijn om als aperitief te schenken. En een perfecte begeleider van quiche, zoetwatervis of kalfsschnitzel.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot begin 2026.

€ 9,85 per fles
Rheinhessen Weissburgunder

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top