Ribera del Duero Reserva
Ribera del Duero Reserva
Ribera del Duero Reserva
Ribera del Duero Reserva 2016

Abadía de San Quirce

Ribera del Duero Reserva 2016

€ 33,20

Ribera del Duero Reserva 2016

Producent
Abadía de San Quirce
Soort wijn
Rood
Wijnland
Spanje , Castillo Y León
Druivenras
Tinta del Pais
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 33,20

Een kleine 200 kilometer ten noorden van Madrid, in de dynamische Spaanse wijnstreek Ribera del Duero, ligt Bodegas Abadía de San Quirce. De voor deze wijn gebruikte Tinta del País druiven, een lokale kloon van Tempranillo, zijn geoogst van verschillende percelen die in de gemeentes Gumiel de Izán en La Aguilera liggen.

Deze wijngaarden liggen ruim 800 meter boven het zeeniveau en zijn beplant met ruim 50 jaar oude wijnranken. De hoge, koele ligging en de hoge leeftijd van de wijnranken zorgt voor geconcentreerde druiven. Meteen na de handmatige oogst worden deze druiven gekneusd, geweekt en vergist. Vervolgens is de wijn ruim veertien maanden gerijpt in eikenhouten vaten.

Deze Ribera del Duero Reserva is een intens en complex geurende rode wijn. Hij heeft in zijn gulle aroma prettig geuren zitten van rijp en overrijp rood en zwart fruit, kruiden, laurier, vanille, koffie, cacao en tabak. Hij is lekker stevig en krachtig van smaak. Met sappig fruit, milde kruiden en vooral veel elegantie. De aangename afdronk, waarin een fraaie, zachte tannine zit versmolten, blijft welhaast eindeloos lang hangen. Dit is een gastronomische rode wijn! Prachtig bij stevige vleesgerechten, wild of rijpe Manchego kazen.

Nu mooi op dronk, met gemak te bewaren tot eind 2026.

€ 33,20 per fles
Ribera del Duero Reserva

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top