Azienda Agricola Gini
Azienda Agricola Gini
Azienda Agricola Gini

Italië, Veneto

Azienda Agricola Gini

Azienda Agricola Gini

Tussen de Noord-Italiaanse steden Verona en Venetië ligt Monteforte d'Alpone. In dit kleine dorpje, dat midden de Soave Classico ligt, ligt het wijnhuis van de broers Claudio en Sandro Gini.

De geschiedenis van hun wijngoed gaat terug tot het begin van de 18e eeuw. Toen al kwam de beroemde Salvarenzza wijngaard in het bezit van de familie Gini. In de loop der jaren zijn hier nog andere, kwalitatief zeer hoog staande, percelen wijngaard aan toegevoegd. Momenteel bezit de familie Gini een kleine 30 hectare aan wijngaard die alle in de Soave Classico liggen.

In deze wijngaarden wordt al generaties lang gewerkt met respect voor de natuur. Hierdoor staan op de wijngaarden van Gini veel oude druivenstokken (een groot aantal is tussen de 80 en 100 jaar oud!). Hier worden met een laag rendement zeer geconcentreerde druiven van geoogst. Op ambachtelijke wijze worden deze druiven verwerkt tot absolute topwijnen die terecht tot de beste van de Soave Classico worden gerekend.

Kaart Azienda Agricola Gini

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top