Pontificis
Pontificis
Pontificis
Pontificis 2022

Badet-Clément

Pontificis 2022

€ 9,95

Pontificis 2022

Producent
Badet-Clément
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Languedoc
Druivenras
Grenache, Syrah, Mourvèdre
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 9,95

Deze smakelijke rode wijn van Grenache, Syrah en Mourvèdre druiven is gemaakt door Laurent Delaunay. Hij nam de uitdaging aan van zijn Engelse importeur om een mini-Châteauneuf-du-Pape te maken van druiven uit de Languedoc. Het resultaat is zo goed dat de Engelse importeur er zonder schroom de pauselijke naam Pontificis aangaf, met een knipoog verwijzend naar de beroemde Châteauneuf-du-Pape!

Het is een helderrood gekleurde wijn die een aangenaam aroma heeft. Dit bevat veel geuren van rijp en overrijp rood en zwart fruit. Verder bevat dit verleidelijke aroma nog geuren van milde kruiden en fraai gedoseerd eikenhout. De smaak is lekker vol, soepel en rond. Met veel finesse, fijne kruiden en een geurige finale die lang en prettig blijft hangen.

Dit is een heerlijke rode wijn om zo te drinken! Ook is het een ideale begeleider van gegrilde groenten, geurige stoofschotels of pittige kazen.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2026.

€ 9,95 per fles
Pontificis

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top