Chablis
Chablis
Chablis 2022

Sébastien Dampt

Chablis 2022

€ 22,80

Chablis 2022

Producent
Sébastien Dampt
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Bourgogne
Druivenras
Chardonnay
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 22,80

Dat Sébastien Dampt een getalenteerd wijnmaker is, bewijst hij met deze authentieke Chablis. Deze schitterende witte wijn maakt hij van Chardonnay druiven die rondom zijn wijngoed in het noorden van de Bourgogne zijn verbouwd.

In de wijngaard heeft Sébastien de natuur zo goed mogelijk haar werk laten doen. Want goede wijn maak je van smaakvolle druiven. Na de oogst zijn deze druiven geperst, vergist en gerijpt in roestvrijstalen tanks.

Het is een op en top Chablis. Met een typisch aroma van groene appeltjes en een vleugje boter. Mooi geurig, vol en fris van smaak. Met fijn fruit, aangename zuren, frisse mineralen en een heerlijk lange afdronk. Prachtig bij oesters, gestoomde mosselen, een salade met scampi's, een terrine van groente of asperges met Hollandaisesaus.

Nu mooi op dronk, te bewaren tot medio 2025.

€ 22,80 per fles
Chablis

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top