Badet-Clément
Badet-Clément

Frankrijk, Languedoc

Badet-Clément

Badet-Clément

In de jaren'90 werd Badet-Clément & Co. door Catherine en Laurent Delaunay opgericht. Deze twee wijnmakers uit de Bourgogne hebben hun wijnopleiding gevolgd in de Nieuwe-Wereld. Hier leerden zij om lekkere wijnen te maken voor een breed publiek die toegankelijk en plezierig zijn. Iets wat zij vandaag de dag nog steeds met veel passie doen bij Badet-Clément & Co.

Badet-Clément is een grote producent die twee kleinere wijngoeden in de Bourgogne (Burgundy Hills) en Roussillon (Abbott's) en een vinificatiekelder in de Minervois bezit. In de laatste kelder worden prachtige wijnen geassembleerd van druiven die uit de hele Languedoc regio komen. Catherine en Laurent hebben een lange en innige relatie opgebouwd met een groot aantal druiventelers in deze regio waar zij de wijnen voor maken. En nog steeds in dezelfde stijl als ze geleerd hebben: plezierig drinkbaar en uiterst scherp geprijsd.

Kaart Badet-Clément

Wijnen van deze producent

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top