The Old Brick Factory
The Old Brick Factory
The Old Brick Factory
The Old Brick Factory 2020

Bodegas Piqueras

The Old Brick Factory 2020

€ 11,20

The Old Brick Factory 2020

Producent
Bodegas Piqueras
Soort wijn
Rood
Wijnland
Spanje , Almansa
Druivenras
Syrah
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 11,20

In het zonnige zuiden van Spanje, niet ver van de bekende badplaats Benidorm, ligt Bodegas Piqueras. Dit state-of-the art wijnhuis van de broers Bonete ligt in de tamelijk onbekende wijnregio Almansa. Vlakbij het wijnhuis staat een oude steenfabriek waar een kleine wijngaard bij ligt. Deze wijngaard heeft een bodem van rode klei met diepere bodemlagen van kalksteen. Hierop staan ruim dertig jaar oude Syrah wijnranken aangeplant. Van de hier geoogste druiven wordt deze heerlijk smeuïge rode wijn gemaakt die uiteraard is vergist en gerijpt in eikenhouten vaten.

Het is een geurige rode wijn die in zijn zwoele aroma veel geuren heeft zitten van rijp en overrijp rood en zwart fruit, fraai gedoseerd eikenhout en een subtiel vleugje kruiden. De smaak zit barstensvol sappig fruit, heeft voldoende frisheid en eindigt met een heerlijk lange finale.

Daarom is het een ideale rode wijn om zo te drinken. Ook is het een fraaie begeleider van eenvoudige gerechten als gemarineerde spareribs, geroosterde vergeten groenten of een frisse stamppot met andijvie.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2025.

€ 11,20 per fles
The Old Brick Factory

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top