Rueda Fermentade en Barrica
Rueda Fermentade en Barrica
Rueda Fermentade en Barrica
Rueda Fermentade en Barrica 2021

Castelo de Medina

Rueda Fermentade en Barrica 2021

€ 15,75

Rueda Fermentade en Barrica 2021

Producent
Castelo de Medina
Soort wijn
Wit
Wijnland
Spanje , Castillo Y León
Druivenras
Verdejo, Sauvignon Blanc
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 15,75

Deze Rueda Fermentade en Barrica komt uit de Spaanse wijnstreek Rueda, een wijnstreek die ongeveer tweehonderd kilometer ten noordwesten van Madrid ligt. De voor deze wijn gebruikte Verdejo (85%) en Sauvignon Blanc (15%) druiven zijn geoogst in de wijngaarden van Bodegas Castelo de Medina. Meteen na de oogst zijn de druiven geperst en is het druivensap op lage temperatuur vergist. Vervolgens is de wijn ruim zes maanden gerijpt in houten vaten van zowel Frans als Amerikaans eikenhout.

Het is een prachtig goudgeel gekleurde wijn die een intens en complex aroma heeft. Dit bevat veel geuren van tropisch fruit en fraai gedoseerd eikenhout. De stevige en krachtige smaak is aangenaam droog, bevat veel fruit, eikenhout en blijft toch lekker fris. De geurige finale blijft lang en prettig hangen. 

Hierdoor is het een lekkere witte wijn om bij de maaltijd te schenken. Het is een ideale begeleider van gegrilde courgettes, gerookte makreel of kip uit de oven.

Nu op dronk, te bewaren tot begin 2025.

€ 15,75 per fles
Rueda Fermentade en Barrica

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top