Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc 2018

Cederberg

Sauvignon Blanc 2018

15,50

Sauvignon Blanc 2018

Producent
Cederberg
Soort wijn
Wit
Wijnland
Zuid-Afrika , Cederberg
Druivenras
Sauvignon Blanc
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 15,50

De wijngaarden van Cederberg zijn de hoogst gelegen wijngaarden van Zuid-Afrika en liggen gemiddeld 1.000 meter boven de zeespiegel. Ze hebben een beschutte ligging in het gelijknamige Cederberg gebergte. Wijnmaker en eigenaar David Nieuwoudt behoort tot de vijfde generatie en is een zeer getalenteerd wijnmaker.

Hij maakt deze verleidelijke witte wijn van Sauvignon Blanc druiven die 's ochtends vroeg geoogst worden. Hierna worden ze meteen geperst en volgt een gisting op lage temperaturen. Dit is de meest succesvolle methode om frisse en fruitige witte wijnen te maken zoals deze knisperende witte wijn.

Hij heeft een typisch Sauvignon Blanc aroma zoals we het wel meer in de Nieuwe Wereld tegenkomen met hierin veel rijp fruit en tonen van kruisbessen, citrus en rabarber. De fruitige, aromatische smaak is lekker fris en heeft een sappig aanhoudende finale. Een perfecte wijn om te schenken bij een salade Niçoise, gegrilde groene asperges of bij warme geitenkaas. Maar ook buiten de maaltijd om is dit een heerlijk verfrissende witte wijn om van te genieten.

Nu op dronk, tot eind 2020 te bewaren.

€ 15,50 per fles
Sauvignon Blanc

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top