Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc 2019

Cederberg

Sauvignon Blanc 2019

15,95

Sauvignon Blanc 2019

Producent
Cederberg
Soort wijn
Wit
Wijnland
Zuid-Afrika , Cederberg
Druivenras
Sauvignon Blanc
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 15,95

De wijngaarden van Cederberg zijn de hoogst gelegen wijngaarden van Zuid-Afrika en liggen ruim 1.000 meter boven de zeespiegel. Ze hebben een beschutte ligging in het gelijknamige Cederberg gebergte. Wijnmaker en eigenaar David Nieuwoudt behoort tot de vijfde generatie en is een zeer getalenteerd wijnmaker.

Hij maakt deze verleidelijke witte wijn van Sauvignon Blanc druiven die 's ochtends vroeg geoogst worden. Hierna worden ze meteen geperst en volgt een gisting op lage temperaturen. Dit is de meest succesvolle methode om frisse en fruitige witte wijnen te maken zoals deze loepzuivere witte wijn.

Hij heeft een typisch Sauvignon Blanc aroma zoals we het wel meer in de Nieuwe Wereld tegenkomen met hierin veel geuren van tropisch fruit, kruisbessen, citrus en rabarber. Lekker verfrissend van smaak! Aangenaam droog, met veel fruit en een knisperende afdronk die lang en prettig blijft hangen.

Een heerlijke witte wijn om zo te drinken. En een geweldige begeleider van een salade met groene papaya en mango, een Thaise groene curry met garnalen of gegrilde groene asperges met parmezaan.

Nu op dronk, tot eind 2020 te bewaren.

€ 15,95 per fles
Sauvignon Blanc

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top