Shi Fu Me
Shi Fu Me 2021

Château Mourgues du Grès

Shi Fu Me 2021

€ 11,60

Shi Fu Me 2021

Producent
Château Mourgues du Grès
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Côtes du Rhône
Druivenras
Grenache, Syrah, Mourvèdre
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 11,60

Shi Fu Mi oftewel steen papier schaar: een simpel en leuk spelletje om te bepalen wie aan de beurt is, maar ook de naam van deze plezierige natuurwijn. Steen verwijst naar de bodem van de wijngaard die bezaaid ligt met keien, papier naar de Grenache druiven waarvan deze wijn is gemaakt en schaar naar het gereedschap van de wijnmaakster dat ze nodig heeft om de wijngaard te onderhouden.

En die wijnmaakster, dat is geen onbekende van ons; dat is Anne Collard, eigenaresse van het prestigieuze wijngoed Mourgues du Grès. Dit biologisch dynamisch werkende wijngoed ligt net ten zuiden van de Franse stad Nîmes, op het plateau van Beaucaire

Deze spannende vin naturel is prachtig lichtrood van kleur en heeft een frivool aroma dat veel geuren bevat van vers rood fruit, milde kruiden en wat aardse tonen. Hij heeft een vrolijke, geurige smaak die lekker fruitig, sappig en fris is. De zinderende afdronk blijft lang en prettig hangen.

Licht gekoeld is deze natuurwijn op zijn gevaarlijkst! Ideaal om mee te borrelen (zeker als er een plankje charcuterie bij geserveerd wordt). Daarnaast is het een fraaie begeleider van een carpaccio van rode biet of een steak tartaar van zwaardvis.

Nu perfect op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2025.

€ 11,60 per fles
Shi Fu Me

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top