Le Sabina
Le Sabina 2022

Clos del Rey

Le Sabina 2022

€ 13,85

Le Sabina 2022

Producent
Clos del Rey
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Roussillon
Druivenras
Grenache, Carignan, Syrah
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 13,85

In het zuiden van Frankrijk, op de uitlopers van de Pyreneeën en ongeveer veertig kilometer ten westen van de stad Perpignan ligt Clos del Rey. Dit wijngoed is in 2001 opgericht door vader en zoon Montagné.

De voor deze wijn gebruikte Grenache, Carignan en Syrah druiven zijn met de hand geoogst van oude wijnranken die in de appellation Maury liggen. Deze wijnranken staan aangeplant op een arme ondergrond die voornamelijk uit schist bestaat. Het rendement in de wijngaard is laag, de concentratie van de druiven is echter bijzonder hoog!

Hierdoor heeft deze diep donkerrood gekleurde wijn een intens en complex aroma. Dit bevat veel geuren van rijp en overrijp fruit als zwarte bessen, cassis en pruimen. Daarnaast heeft dit aangename aroma een fijne kruidigheid en een subtiel vleugje peper. Deze stoere rode wijn is lekker stevig en krachtig van smaak. Met veel fruit, voldoende dikte en een frisse, plezierig aanhoudende afdronk waar een fraaie tannine in versmolten zit.

Een prachtige rode wijn om te schenken bij Vlaamse frieten met stoofvlees, een kruidige Indiase groentecurry of gegrilde varkenskoteletten. 

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2027.

€ 13,85 per fles
Le Sabina

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top