DMZ Chenin Blanc
DMZ Chenin Blanc
DMZ Chenin Blanc 2020

De Morgenzon

DMZ Chenin Blanc 2020

11,80

DMZ Chenin Blanc 2020

Producent
De Morgenzon
Soort wijn
Wit
Wijnland
Zuid-Afrika , Stellenbosch
Druivenras
Chenin Blanc
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 11,80

In het koelere deel van Stellenbosch, op een ondergrond van graniet en zandsteen, staan oude Chenin Blanc wijnranken aangeplant. Van de hier geoogste druiven maakt wijnmaker Carl van der Merwe deze authentieke Chenin Blanc.

De druiven zijn vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Vervolgens is de wijn nog ruim vijf maanden gerijpt. Deels in roestvrijstalen tanks en deels in oude vaten van Frans eikenhout. Tijdens deze rijping is de wijn voortdurend in contact gebleven met de uitgegiste gistcellen.

Het is een fraai lichtgeel gekleurde wijn geworden die een verleidelijk aroma van rijp fruit heeft. De droge smaak is mooi vol en rond, heerlijk geurig en eindigt met een fris aanhoudende afdronk met pit. Hierdoor is het een perfecte witte wijn om te schenken bij Fish & Chips, veldsla met lauwwarme makreel of een kreeft florentine.

Nu mooi op dronk, indien gewenst tot begin 2023 te bewaren.

€ 11,80 per fles
DMZ Chenin Blanc

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top