DMZ Grenache Blanc
DMZ Grenache Blanc
DMZ Grenache Blanc
DMZ Grenache Blanc 2023

De Morgenzon

DMZ Grenache Blanc 2023

€ 13,95

DMZ Grenache Blanc 2023

Producent
De Morgenzon
Soort wijn
Wit
Wijnland
Zuid-Afrika , Stellenbosch
Druivenras
Grenache Blanc
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 13,95

Geweldige witte wijn! Gemaakt van Grenache druiven die geoogst zijn in de bekende Zuid-Afrikaanse wijnregio Stellenbosch. Om precies te zijn in de wijngaarden van DeMorgenzon, een idyllisch wijngoed dat ten oosten van Kaapstad ligt.

De Grenache druiven zijn na de handmatige oogst vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Vervolgens is de wijn nog negen maanden gerijpt. Deels in grote, oude vaten van Frans eiken en deels in ei-vormige betonnen tanks. 

Hierdoor heeft deze fraaie witte wijn een uitbundig aroma. Dit bevat veel geuren van wit fruit, verse bloemen, hooi en wat tutti frutti. De geurige smaak is droog en fris. Heeft voldoende vulling, milde kruiden en eindigt met een frisse finale die lang en prettig blijft hangen.

Het is een ideale witte wijn om bij de maaltijd te schenken. Heerlijk bij venkel gesmoord in citroensap en boter, bij een taugésalade met witte kool of bij gebakken sliptong met een bieslookdressing.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2026.

€ 13,95 per fles
DMZ Grenache Blanc

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top