Stellenbosch Reserve Chenin Blanc
Stellenbosch Reserve Chenin Blanc
Stellenbosch Reserve Chenin Blanc 2018

De Morgenzon

Stellenbosch Reserve Chenin Blanc 2018

32,95

Stellenbosch Reserve Chenin Blanc 2018

Producent
De Morgenzon
Soort wijn
Wit
Wijnland
Zuid-Afrika , Stellenbosch
Druivenras
Chenin Blanc
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 32,95

Van de bescheiden Chenin Blanc druif worden grootse wijnen gemaakt. Zoals deze fraaie Chenin Blanc van De Morgenzon. De druiven worden met de hand geoogst van oude wijnranken die in de bekende Zuid-Afrikaanse wijnregio Stellenbosch staan aangeplant. 

Na de oogst worden de druiven vergist in kleine vaten van Frans eikenhout. Hierna volgt een rijping van acht maanden op de uitgegiste gistcellen in deze kleine eikenhouten vaten. Slechts met een lichte filtering wordt de wijn hierna meteen gebotteld.

Het resultaat is verbluffend! Dit is een grootse wijn met karakter. Prachtig strogeel van kleur, intens geurend naar rijp fruit en verfijnd eikenhout. De stevige, aromatische smaak is in balans, heeft fijne zuren en een complex aanhoudende afdronk. Een mooie wijn om te schenken bij gegrilde visgerechten, gevogelte met krachtige sauzen, verfijnd kalfsvlees of bij pittige gerechten uit de Aziatische keuken.

Nu op dronk, met gemak tot medio 2023 te bewaren.

€ 32,95 per fles
Stellenbosch Reserve Chenin Blanc

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top