Ronco Nolè
Ronco Nolè
Ronco Nolè
Ronco Nolè
Ronco Nolè 2019

Di Lenardo Vineyards

Ronco Nolè 2019

12,20

Ronco Nolè 2019

Producent
Di Lenardo Vineyards
Soort wijn
Rood
Wijnland
Italië , Friuli
Druivenras
Refosco, Merlot, Cabernet Sauvignon
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 12,20

Ronco betekent "berg" en Nolè betekent "is er niet". Een grappige woordspeling van wijnmaker Massimo di Lenardo wiens prachtige familiewijngoed in Friuli ligt. Deze wijnstreek in het noordoosten van Italië is tamelijk vlak en slechts licht glooiend. De bergen zijn er inderdaad niet, maar mooie wijnen wel!

Zoals deze zeer geslaagde blend van Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (25%) en autochtone Refosco (25%) druiven die na de gisting twaalf maanden werden gerijpt in eikenhouten vaten van Amerikaans eikenhout. Aangezien slechts een klein deel van de vaten nieuw is, is het houtgebruik subtiel maar zeer verleidelijk aanwezig.

Deze Ronco Nolè is een donkerrood gekleurde wijn met in geur en smaak veel rijp rood fruit en subtiel eikenhout. De afdronk is lang, zacht en aromatisch. Een prachtige wijn om te schenken bij runderhaas, lamsbout of een stevige pasta. Ook erg lekker bij courgette met aardappel en fetakaas.

Nu op dronk, te bewaren tot eind 2023.

€ 12,20 per fles
Ronco Nolè

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top