Mas Bres Pinot Noir
Mas Bres Pinot Noir
Mas Bres Pinot Noir
Mas Bres Pinot Noir
Mas Bres Pinot Noir 2022

Domaine de Gournier

Mas Bres Pinot Noir 2022

€ 11,40

Mas Bres Pinot Noir 2022

Producent
Domaine de Gournier
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Languedoc
Druivenras
Pinot Noir
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 11,40

Verleidelijke Pinot Noir uit de Cévennes. Deze tamelijk onbekende wijnstreek ligt in het zuidwesten van Frankrijk tussen de Côtes du Rhône en de Languedoc in. De voor deze wijn gebruikte Pinot Noir druiven zijn biologisch verbouwd op de wijngaarden van Domaine de Gournier in Boucoiran et Nozières.

Eigenaar en wijnmaker Maurice Bardouin maakt een pure Pinot Noir die barst van het fruit! Prachtig licht rood van kleur en uitbundig geurend naar aardbeien en frambozen. Daarnaast bevat het aroma fraaie nuances van natte aarde. De elegante smaak is heerlijk aromatisch, lekker sappig en mooi rond. De aangename afdronk is lekker fris en blijft lang en prettig hangen. Een ideale rode wijn om zo te drinken. Maar deze frivole rode wijn kan ook perfect geschonken worden bij een gebraden Bresse kip, een uitgebreide schaal charcuterie of een maaltijdsalade met feta en rode bietjes.

Nu op dronk, te bewaren tot begin 2026.

€ 11,40 per fles
Mas Bres Pinot Noir

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top