Domaine de Gournier
Domaine de Gournier
Domaine de Gournier

Frankrijk, Languedoc

Domaine de Gournier

Domaine de Gournier

In het zuidwesten van Frankrijk ligt het dorpje Boucoiran-et-Nozières middenin de wijnstreek Cévennes. Deze tamelijk onbekende wijnstreek grenst in het zuidwesten aan de Costières de Nîmes en in het noorden aan de Côtes du Rhône. 

In dit bergachtig gebied liggen de wijngaarden van Domaine de Gournier. Ruim 35 hectare wijngaarden worden hier door Maurice Barnouin en zijn team biologisch verbouwd. Er staan tal van druivenrassen aangeplant. Niet alleen typische druivenrassen voor deze streek als Carignan, Grenache, Syrah en Viognier; maar ook voor deze omgeving minder gebruikelijke druivenrassen als Sangiovese, Riesling en Pinot Gris. Dankzij de hoge, koele en beschutte ligging van de wijngaarden in combinatie met het zonnige Mediterraanse klimaat en de uitstekende verzorging van de wijngaarden door Maurice en zijn team worden er hier topkwaliteit druiven geoogst. Hiervan maakt Maurice levendige en smakelijke wijnen met karakter!

Kaart Domaine de Gournier

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top