Domaine de Pallus
Domaine de Pallus
Domaine de Pallus
Domaine de Pallus
Domaine de Pallus
Domaine de Pallus

Frankrijk, Loire

Domaine de Pallus

Domaine de Pallus

Op weg van Tours naar Nantes, middenin het wijngebied Chinon, ligt het dorpje Cravant-les-Coteaux. Hier ligt het wijnhuis van Bertrand Sourdais. Inmiddels de vijfde generatie Sourdais die verantwoordelijk is voor de wijngaarden en kelders van Domaine de Pallus.

Bertrand is het wijnmaken met de paplepel ingegoten door zijn vader en grootvader. Daarnaast heeft hij uiteraard oenologie gestudeerd en heeft hij onder andere gewerkt bij het beroemde Château Mouton-Rothschild in Bordeaux. 

In de wijngaarden van Domaine de Pallus staat een mix van jonge en oude wijnranken, hoofdzakelijk Cabernet Franc en Chenin Blanc. Deze worden biologisch bewerkt. Ook in de wijnkelder mag de natuur haar werk doen. Zo worden de druiven bijvoorbeeld vergist met hun natuurlijke gisten. Om het pure karakter te behouden worden de wijnen gerijpt in betonnen tanks en oude houten vaten.

Kaart Domaine de Pallus

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top