Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon 2022

Domaine de Pallus

Chinon 2022

€ 17,20

Chinon 2022

Producent
Domaine de Pallus
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Loire
Druivenras
Cabernet Franc
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 17,20

Karaktervolle Cabernet Franc uit Chinon. Gemaakt van biologisch verbouwde druiven. Deze druiven zijn geoogst in de wijngaarden van Domaine de Pallus. Na de oogst zijn de druiventrossen ontsteeld en vervolgens in betonnen tanks vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Vervolgens is de wijn gerijpt in grote, oude vaten van Frans eikenhout om hem meer rondeur te geven.

Hierdoor heeft deze paarsrood gekleurde wijn veel geuren van vers rood fruit in zijn boerse aroma zitten. Hij is lekker levendig en fris van smaak. Mondvullend, spannend en fruitig! Met een plezierige finale die eindigt met een fraaie, zachte tannine.

Het is een ideale rode wijn om licht gekoeld te drinken. Zeker als er een plankje charcuterie bij geserveerd wordt. Ook erg lekker bij Duitse biefstukjes of een steak tartare van bietjes.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2027.

€ 17,20 per fles
Chinon

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top