Embruns de Viognier
Embruns de Viognier
Embruns de Viognier
Embruns de Viognier 2023

Domaine Gassier

Embruns de Viognier 2023

€ 13,85

Embruns de Viognier 2023

Producent
Domaine Gassier
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Côtes du Rhône
Druivenras
Viognier
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 13,85

Wat een verrukkelijke Viognier! Gemaakt door Michel Gassier op Château de Nages. Dit pittoreske wijngoed ligt in het meest zuidelijke deel van de Rhône, namelijk in Costières de Nîmes. De voor deze wijn gebruikte Viognier druiven zijn geoogst van oude wijnranken. Deze staan aangeplant op een klei- en kalkrijke bodem. Het rendement van de wijngaard is laag waardoor de druiven veel concentratie bevatten. Na de handmatige oogst worden ze langzaam vergist. Hierna volgt een rijping van ruim drie maanden op de uitgegiste gistcellen.

Deze uitbundig geurende witte wijn heeft in zijn verleidelijke aroma fraaie tonen van abrikozen, perziken en verse bloemen zitten. De frisse, volle smaak is mooi droog en eindigt met een aanhoudende afdronk. Het is een ideale witte wijn om te schenken bij gebraden kip met citroen, gebakken zalm met een romige saus of bij een klassieke Waldorfsalade. Bovendien is het een geweldige witte wijn om buiten de maaltijd om van te genieten.

Nu op dronk, te bewaren tot begin 2026.

€ 13,85 per fles
Embruns de Viognier

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top