Embruns de Viognier
Embruns de Viognier
Embruns de Viognier
Embruns de Viognier 2020

Domaine Gassier

Embruns de Viognier 2020

11,60

Embruns de Viognier 2020

Producent
Domaine Gassier
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Côtes du Rhône
Druivenras
Viognier
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 11,60

Wat een verrukkelijke Viognier! Gemaakt door Michel Gassier op Château de Nages. Dit pittoreske wijngoed ligt in het meest zuidelijke deel van de Côtes du Rhône, namelijk in Costières de Nîmes. De voor deze wijn gebruikte Viognier druiven zijn geoogst van oude wijnranken. Deze staan aangeplant op een klei- en kalkrijke bodem. Het rendement van de wijngaard is laag waardoor de druiven veel concentratie bevatten. Na de handmatige oogst worden ze langzaam vergist. Hierna volgt een rijping van ruim drie maanden op de uitgegiste gistcellen.

Het is een uitbundig geurende witte wijn die in zijn verleidelijke aroma fraaie tonen van abrikozen, perziken en verse bloemen heeft zitten. De frisse, volle smaak is mooi droog en heeft een aanhoudende afdronk. Een perfecte wijn om te schenken bij gebraden kip met citroen, gebakken zalmfilet met een romige saus of bij een klassieke Waldorfsalade. En uiteraard een geweldige witte wijn om zo van te genieten.

Nu op dronk, te bewaren tot begin 2023.

€ 11,60 per fles
Embruns de Viognier

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top