Muscat Les Marnes Vertes
Muscat Les Marnes Vertes
Muscat Les Marnes Vertes 2022

Domaine Loew

Muscat Les Marnes Vertes 2022

€ 21,40

Muscat Les Marnes Vertes 2022

Producent
Domaine Loew
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Elzas
Druivenras
Muscat
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 21,40

Gastronomische witte wijn uit de Elzas. Gemaakt van Muscat druiven. Deze druiven zijn geoogst op de Les Marnes Vertes wijngaard. Zoals de naam al zegt bestaat de bodem van deze wijngaard hoofdzakelijk uit mergel (Marne). Hierop staan ruim zestig jaar oude druivenstokken aangeplant.

Mede dankzij de hoge leeftijd van deze druivenstokken, de hoge plantdichtheid, de bijzondere mergel ondergrond en de biologisch-dynamische werkwijze worden hier topkwaliteit druiven geoogst. Deze worden na de handmatige oogst door Étienne en Caroline Loew vergist met de van nature op de druif aanwezige gisten.

Het resultaat is verbluffend! Deze complexe witte wijn geurt intens naar muskaat, lychee en passievrucht. De geconcentreerde smaak is mooi filmend en droog. De aangename afdronk bevat een verfijnde toets muskaat en heeft een lange, frisse finale.

Een ideale wijn om te schenken bij uitgesproken gerechten. Zoals een pittige, rode Indiase curry of een kruidig Thais vispotje. En in het seizoen is het dé perfecte begeleider van asperges.

Nu mooi op dronk, indien gewenst tot eind 2026 te bewaren.

€ 21,40 per fles
Muscat Les Marnes Vertes

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top