Domaine Michel Caillot
Domaine Michel Caillot
Domaine Michel Caillot
Domaine Michel Caillot

Frankrijk, Bourgogne

Domaine Michel Caillot

Domaine Michel Caillot

In het hart van de Bourgogne, tussen Volnay en Puligny-Montrachet, ligt het idyllische dorpje Meursault. Net buiten het centrum ligt Domaine Michel Caillot. Dit kleine familiebedrijf werd in 1961 door de vader van Michel opgericht. Begin jaren tachtig heeft Michel het bedrijf overgenomen.

Michel bezit zo’n 13 hectare wijngaard die verspreid liggen over verschillende percelen. Zo produceert hij niet alleen Meursault, maar ook wijnen afkomstig van wijngaarden uit Pommard en Montrachet. 

De 25 tot 70 jaar oude wijnranken staan op een arme kalk- en mergelbodem aangeplant. In de wijngaard mag de natuur haar werk doen. Het domein heeft geen biologische certificering, maar werkt al 40 jaar volgens deze werkwijze. Zo worden bijvoorbeeld de druiven met de hand geoogst en vergist met de natuurlijke op de druiventros aanwezige gisten. Dit levert pure wijnen op met een eigen karakter, voldoende mineraliteit en frisheid.

Kaart Domaine Michel Caillot

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top