Muscadet de Sèvre et Maine sur lie
Muscadet de Sèvre et Maine sur lie
Muscadet de Sèvre et Maine sur lie 2018

Domaine R de la Grange

Muscadet de Sèvre et Maine sur lie 2018

9,65

Muscadet de Sèvre et Maine sur lie 2018

Producent
Domaine R de la Grange
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Loire
Druivenras
Melon de Bourgogne
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 9,65

Een klassieke combinatie uit de Franse keuken is zeebanket met een glas Muscadet de Sèvre et Maine sur lie. Deze authentieke witte wijn uit de Loire wordt gemaakt van Melon de Bourgogne druiven. De voor deze wijn gebruikte druiven zijn afkomstig van zogenaamde "Vieilles Vignes". Dit zijn 45 tot 60 jaar oude wijnranken waar zeer geconcentreerde druiven van geoogst worden. Na de gisting wordt de wijn ruim acht maanden gerijpt op de uitgegiste gistcellen. Deze rijping "sur lie" zorgt voor extra concentratie en verfijning.

Deze Muscadet Sèvre et Maine sur Lie van Domaine R de la Grange is een smaakvolle witte wijn. Het geurige aroma bevat veel rijp wit fruit. De geurige smaak is mooi droog, aangenaam ziltig en heerlijk fris. En eindigt met een plezierige finale die lang en prettig blijft hangen.

Een klassieker bij schaal- en schelpdieren als kokkels, scheermessen of oesters. Ook erg lekker bij een pannetje mosselen met Vlaamse frieten en huisgemaakte mayonaise. Of bij Vitello Tonato met kappertjes en groene appel.

Nu mooi op dronk, te bewaren tot eind 2021.

€ 9,65 per fles
Muscadet de Sèvre et Maine sur lie

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top