Muscadet de Sèvre et Maine sur lie
Muscadet de Sèvre et Maine sur lie
Muscadet de Sèvre et Maine sur lie 2017

Domaine R de la Grange

Muscadet de Sèvre et Maine sur lie 2017

9,60

Muscadet de Sèvre et Maine sur lie 2017

Producent
Domaine R de la Grange
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Loire
Druivenras
Melon de Bourgogne
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 9,60

Een klassieke combinatie uit de Franse keuken is zeebanket met een glas Muscadet de Sèvre et Maine sur lie. Deze authentieke witte wijn uit de Loire wordt gemaakt van Melon de Bourgogne druiven. De voor deze wijn gebruikte druiven zijn afkomstig van zogenaamde "Vieilles Vignes". Dit zijn 40 tot 50 jaar oude druivenstokken waar zeer geconcentreerde druiven van geoogst worden. Na de gisting wordt de wijn ruim acht maanden gerijpt op de uitgegiste gistcellen. Deze rijping "sur lie" zorgt voor extra concentratie en verfijning.

Deze Muscadet Sèvre et Maine sur Lie van Domaine R de la Grange is een smaakvolle witte wijn. Het geurige aroma bevat veel wit fruit. De aromatische, droge smaak is mondvullend, aangenaam ziltig en heeft een lange, fris aanhoudende afdronk. Een klassieker om te schenken bij zeebanket. Maar ook erg lekker bij Vitello Tonato met kappertjes en groene appel. Of bij een pannetje mosselen met Vlaamse frites en huisgemaakte mayonaise.

Nu op dronk, te bewaren tot medio 2020.

€ 9,60 per fles
Muscadet de Sèvre et Maine sur lie

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top