Le Blanc de S
Le Blanc de S
Le Blanc de S
Le Blanc de S
Le Blanc de S
Le Blanc de S
Le Blanc de S 2023

Famille Sumeire

Le Blanc de S 2023

€ 9,50

Le Blanc de S 2023

Producent
Famille Sumeire
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Provence
Druivenras
Rolle
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 9,50

Originele witte wijn uit de Provence die gemaakt is van Rolle druiven. Dit authentieke druivenras staat in Zuid-Frankrijk op veel plekken aangeplant. Ook in Italië is het een veelvoorkomend druivenras. Sterker nog, Rolle komt oorspronkelijk uit Italië waar het Vermentino wordt genoemd.

De voor deze witte wijn gebruikte Rolle druiven zijn geoogst in de wijngaarden van de familie Sumeire. Hun wijngaarden liggen een kleine 50 kilometer ten noordoosten van Marseille, in het gehucht Trets. Meteen na de oogst zijn de druiven geperst en is het druivensap op lage temperatuur vergist in stalen tanks. Vervolgens is de wijn nog enkele maanden in deze tanks gerijpt.

Het is een uitbundig geurende witte wijn die in zijn aangename aroma veel geuren van tropisch fruit heeft zitten zoals banaan, meloen en perzik. De geurige smaak is mooi sappig en droog, heeft veel fruit en eindigt met een heerlijk frisse finale. Ideaal om mee te borrelen! Ook erg lekker bij gevulde courgettebloemen, pilav met kabeljauw of een frisse salade met gegrilde kip en perzik.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2026.

€ 9,50 per fles
Le Blanc de S

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top