Finca os Cobatos
Finca os Cobatos
Finca os Cobatos
Finca os Cobatos
Finca os Cobatos

Spanje, Galicië

Finca os Cobatos

Finca os Cobatos

Monterrei ligt in het noordwesten van Spanje, in de wijnregio Galicië. Monterrei is het droogste en zonnigste gedeelte van Galicië. Het gebied kent zowel Atlantische als continentale invloeden. De winters zijn koud en dan kan het er flink vriezen, de zomers zijn zonnig en warm. Ook is er geen gebrek aan neerslag. Een perfect klimaat voor kwaliteitswijnbouw.

Finca os Cobatos is eigendom van de familie Mendez. Een familie die haar sporen in de Noord-Spaanse wijnbouw heeft verdiend en een drietal wijngoederen in Galicië in haar bezit heeft. Finca os Cobatos is een kleine wijngaard van tien hectare. De vinificatiekelder ligt middenin de wijngaard die is aangeplant met de inheemse Godello druiven. Deze druiven worden meestal in de eerste week van september geoogst en dan meteen koel vergist. Hierna blijft de wijn nog ruim vier maanden in contact met de uitgegiste gistcellen tijdens zijn rijping op roestvrij stalen vaten. Het resultaat is een uitbundig geurende witte wijn met een frisse, fruitige smaak.

Kaart Finca os Cobatos

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top