Greco
Greco
Greco
Greco
Greco
Greco 2018

Masseria Frattasi

Greco 2018

11,50

Greco 2018

Producent
Masseria Frattasi
Soort wijn
Wit
Wijnland
Italië , Campanië
Druivenras
Greco
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 11,50

Het oudste wijnbouwgebied van Italië is Campanië. In dit gebied rondom Napels werd al door de oude Grieken wijn gemaakt. Een van de druivenrassen die ze uit Griekenland meenamen is Greco. Een authentiek druivenras dat op de vulkanische ondergrond van Campanië uitstekend gedijt.

Bij Masseria Frattasi wordt er van Greco druiven een fantastische witte wijn gemaakt. Deze Greco del Principe is een heldere witte wijn met een lekker fris aroma dat naar rozen, groene appels en citrus ruikt. De volle, aromatische smaak heeft een fris aanhoudende afdronk die lang en prettig blijft nahangen.

Een ideale wijn om te schenken bij visgerechten. Prachtig bij oesters, scampi's of gegrilde sardientjes. Maar ook een perfecte begeleider van gevogelte zoals geroosterde kip met citroen. En uiteraard een originele wijn om bij springrolls te schenken.

Nu op dronk, te bewaren tot begin 2021.

€ 11,50 per fles
Greco

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top