Greco
Greco
Greco
Greco 2020

Masseria Frattasi

Greco 2020

11,50

Greco 2020

Producent
Masseria Frattasi
Soort wijn
Wit
Wijnland
Italië , Campanië
Druivenras
Greco
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 11,50

Het oudste wijnbouwgebied van Italië is Campanië. In dit gebied rondom Napels werd al door de oude Grieken wijn gemaakt. Een van de druivenrassen die ze uit Griekenland meenamen is Greco. Een authentiek druivenras dat op de vulkanische ondergrond van Campanië uitstekend gedijt.

Bij Masseria Frattasi wordt er van Greco druiven een fantastische witte wijn gemaakt. Deze Greco del Principe is een heldere witte wijn met een lekker fris aroma dat naar rozen, groene appels en citrus ruikt. De volle, aromatische smaak heeft een fris aanhoudende afdronk die lang en prettig blijft nahangen.

Een ideale wijn om te schenken bij visgerechten. Prachtig bij oesters, scampi's of gegrilde sardientjes. Maar ook een perfecte begeleider van gevogelte zoals geroosterde kip met citroen. En uiteraard een originele wijn om bij springrolls te schenken.

Nu op dronk, te bewaren tot medio 2023.

€ 11,50 per fles
Greco

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top