Greco
Greco
Greco
Greco 2023

Masseria Frattasi

Greco 2023

€ 13,60

Greco 2023

Producent
Masseria Frattasi
Soort wijn
Wit
Wijnland
Italië , Campanië
Druivenras
Greco
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 13,60

Het oudste wijnbouwgebied van Italië is Campanië. In dit gebied rondom Napels werd al door de oude Grieken wijn gemaakt. Een van de druivenrassen die ze uit Griekenland meenamen is Greco. Een authentiek druivenras dat op de vulkanische ondergrond van Campanië uitstekend gedijt.

Bij Masseria Frattasi wordt er van Greco druiven een fantastische witte wijn gemaakt. Deze Greco del Principe is een heldere witte wijn met een lekker fris aroma dat naar rozen, groene appels en citrus ruikt. De volle, aromatische smaak heeft een fris aanhoudende afdronk die lang en prettig blijft hangen.

Een ideale wijn om te schenken bij visgerechten. Prachtig bij oesters, scampi's of gegrilde sardientjes. Maar ook een perfecte begeleider van gevogelte zoals geroosterde kip met citroen. En uiteraard een originele wijn om bij springrolls te schenken.

Nu op dronk, te bewaren tot medio 2026.

€ 13,60 per fles
Greco

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top