Martinborough Pinot Noir
Martinborough Pinot Noir
Martinborough Pinot Noir 2019

Palliser Estate

Martinborough Pinot Noir 2019

26,20

Martinborough Pinot Noir 2019

Producent
Palliser Estate
Soort wijn
Rood
Wijnland
Nieuw-Zeeland , Martinborough
Druivenras
Pinot Noir
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 26,20

Ten noordoosten van de stad Wellington op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland ligt Palliser Estate. Een wijngoed dat zijn naam te danken heeft aan Cape Palliser dat aan de ruige kust van Wairapa ligt. 

De Pinot Noir druiven voor deze verleidelijke rode wijn zijn afkomstig uit drie verschillende wijngaarden. Het overgrote deel van de druiven komt van de Pencarrow wijngaard. De rest van de druiven komen van twee biologisch bewerkte wijngaarden, namelijk de Waka en de Winery wijngaarden. Na de handmatige oogst zijn de druiven vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Hierna is de wijn nog tien maanden gerijpt in kleine vaten van Frans eikenhout. 

Het is een aangenaam geurende rode wijn. Met veel vers rood fruit als aardbeien, bramen en frambozen in de neus. Daarnaast bevat dit plezierige aroma nog een verfijnde toets eikenhout. De elegante smaak is lekker fruitig. Met voldoende frisheid, souplesse en wat pit in de prettig aanhoudende finale.

Een heerlijke Pinot Noir! Prachtig bij een frisse salade met lamsham, gegrilde tarbot of gerookte groente.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2023.

€ 26,20 per fles
Martinborough Pinot Noir

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top