Zinfandel Mother Clone
Zinfandel Mother Clone
Zinfandel Mother Clone
Zinfandel Mother Clone 2020

Pedroncelli Family Vineyards

Zinfandel Mother Clone 2020

€ 21,40

Zinfandel Mother Clone 2020

Producent
Pedroncelli Family Vineyards
Soort wijn
Rood
Wijnland
Verenigde Staten , Californië
Druivenras
Zinfandel
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 21,40

In het noorden van Californië, in het wijngebied Sonoma County, ligt het wijngoed van de familie Pedroncelli. Deze van oorsprong Italiaanse immigranten zijn al generaties lang gevestigd in Dry Creek Valley, een sub-district van Sonoma County.

De voor deze wijn gebruikte Zinfandel druiven zijn deels afkomstig van hun oudste wijnranken, die inmiddels ruim 100 jaar oud zijn. De overige druiven zijn geoogst van druivenstokken die afstammen van deze "mother-clone" en die in de jaren tachtig van de vorige eeuw zijn aangeplant. Na de handmatige oogst zijn deze druiven vergist en twaalf maanden gerijpt in houten vaten van Amerikaans eikenhout. 

Het is een volrode wijn met een pittig fruitig en ietwat kruidig aroma met mild eikenhout op de achtergrond. De smaak zet vol in, heeft voldoende structuur, is aangenaam geurig en eindigt met een lange en zachte afdronk waar een fraaie tannine in zit versmolten. Deze complexe rode wijn is een perfecte begeleider van een lamsbout uit de oven, pepper steak of geroosterde groenten. 

Nu op dronk en te bewaren tot medio 2026.

€ 21,40 per fles
Zinfandel Mother Clone

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top