Dão Vinho Tinto
Dão Vinho Tinto
Dão Vinho Tinto 2017

Prunus

Dão Vinho Tinto 2017

7,50

Dão Vinho Tinto 2017

Producent
Prunus
Soort wijn
Rood
Wijnland
Portugal , Dão
Druivenras
Tinta Nacional, Tinta Roriz, Jaen, Alfrocheiro Preto
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 7,50

Decennialang kwamen er zware, saaie en tanninerijke wijnen uit Dão. Met de komst van moderne wijnmaaktechnieken, betere regelgeving en jonge, enthousiaste wijnmakers is dit beeld gelukkig verleden tijd. Steeds meer wijnen uit Dão zijn fruitig, toegankelijk en fris. Zoals deze Prunus Vinho Tinto bijvoorbeeld.

Deze vrolijke rode wijn wordt gemaakt van de typisch Portugese druivenrassen Touriga Nacional, Tinta Roriz, Jaen en Alfrocheiro Preto. Hij is slechts kort op eikenhout gerijpt en hierdoor heerlijk levendig en frivool. Hij heeft een prachtig paarsrode kleur en een uitbundig aroma. Hierin zitten veel geuren van rijp rood fruit en een subtiel vleugje eikenhout. De volle, ronde en soepele smaak eindigt met een heerlijk fris aanhoudende afdronk. 

Deze plezierige rode wijn kan met veel gerechten gecombineerd worden. Zowel met gegrild vlees als met een geurige pasta. Maar het is vooral een lekkere wijn om buiten de maaltijd om van te genieten.

Nu mooi op dronk, eventueel te bewaren tot medio 2021.

€ 7,50 per fles
Dão Vinho Tinto

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top