Spätburgunder Rosé Brut
Spätburgunder Rosé Brut
Spätburgunder Rosé Brut
Spätburgunder Rosé Brut 2017

Reichsrat Von Buhl

Spätburgunder Rosé Brut 2017

22,70

Spätburgunder Rosé Brut 2017

Producent
Reichsrat Von Buhl
Soort wijn
Mousserend
Wijnland
Duitsland , Pfalz
Druivenras
Spätburgunder
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 22,70

Sprankelende Spätburgunder. Gemaakt door Reichsrat Von Buhl. Dit beroemde Duitse wijnhuis ligt in het dorpje Deidesheim, middenin de wijnregio Pfalz.

De voor deze wijn gebruikte Spätburgunder druiven zijn in de omgeving van Deidesheim geoogst. Na de oogst zijn de druiven gekneusd en kort geweekt waardoor deze wijn zijn fraaie roze kleur heeft gekregen. Vervolgens is het druivensap vergist en gerijpt in grote eikenhouten vaten. Hierna is de wijn, net als in de Champagne, gebotteld en nog een tweede keer op de fles vergist om zo de koolzuur te verkrijgen. Deze tweede gisting duurde ruim achttien maanden.

Hierdoor heeft deze aangenaam geurende Sekt een fijne mousse. Het verleidelijke aroma bevat veel geuren van vers rood fruit. De smaak is strak droog, heeft veel fruit en is heerlijk fris. En eindigt met een plezierige afdronk die lang blijft hangen.

Een originele wijn om als aperitief te schenken. En een fraaie begeleider van charcuterie, sushi en sashimi of krokant gebakken kalfszwezerik.

Nu mooi op dronk, indien gewenst tot medio 2022 te bewaren.

€ 22,70 per fles
Spätburgunder Rosé Brut

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top