Grüner Veltliner Schnabel
Grüner Veltliner Schnabel
Grüner Veltliner Schnabel
Grüner Veltliner Schnabel 2019

Sepp Moser

Grüner Veltliner Schnabel 2019

23,80

Grüner Veltliner Schnabel 2019

Producent
Sepp Moser
Soort wijn
Wit
Wijnland
Oostenrijk , Kremstal
Druivenras
Gruner Veltliner
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 23,80

Deze complexe Grüner Veltliner is de absolute topwijn van Sepp Moser. De druiven worden biodynamisch verbouwd en zijn afkomstig van de kleine Schnabel wijngaard. Deze wijngaard heeft kalkrijke löss gronden en is een van de best gelegen wijngaarden van het Kremstal.

De hier met de hand geoogste Grüner Veltliner druiven worden vergist met de van nature op de druif aanwezige gisten. Na deze spontane gisting volgt een rijping van ruim vier maanden op de uitgegiste gistcellen.

Het resultaat is deze prachtig goudgeel gekleurde wijn. Het intense en complexe aroma bevat veel rijp fruit en een milde kruidigheid. De droge, krachtige smaak is lekker mollig, sappig en heeft een rijke afdronk die lang en prettig blijft hangen. Een prachtige wijn om te schenken bij gerechten uit de Aziatische keuken, asperges met gerookte zalm of gegratineerde Fruits de Mer.

Nu op dronk, tot eind 2024 te bewaren.

€ 23,80 per fles
Grüner Veltliner Schnabel

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top