Grüner Veltliner Schnabel
Grüner Veltliner Schnabel
Grüner Veltliner Schnabel
Grüner Veltliner Schnabel 2019

Sepp Moser

Grüner Veltliner Schnabel 2019

€ 26,95

Grüner Veltliner Schnabel 2019

Producent
Sepp Moser
Soort wijn
Wit
Wijnland
Oostenrijk , Kremstal
Druivenras
Gruner Veltliner
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 26,95

Bij Weingut Sepp Moser maakt Nikki Moser, kleinzoon van Lenz Moser, deze fraaie Grüner Veltliner Schnabel. De voor deze natuurwijn gebruikte druiven worden biodynamisch verbouwd en zijn afkomstig van de kleine Schnabel wijngaard. Deze wijngaard heeft kalkrijke löss gronden en is een van de best gelegen wijngaarden van het Kremstal. De Grüner Veltliner druiven worden met de hand geoogst en vergist met de van nature op de druif aanwezige gisten. Na deze spontane gisting volgt een rijping van ruim vier maanden op de uitgegiste gistcellen.

Het resultaat is een fraai goudgeel gekleurde wijn die een intens en complex aroma heeft. Dit aangename aroma bevat veel geuren van rijp geel fruit, verse witte bloemen, wat zest van sinaasappelschil en een vleugje kruiden. De stevige en krachtige smaak bevat veel fruit en milde kruiden, is lekker levendig en fris, en eindigt met een geurige afdronk die welhaast eindeloos lang blijft hangen.

Deze heerlijke Gruner Veltliner kan met veel gerechten gecombineerd worden. Het is bijvoorbeeld een uitstekende begeleider van gebakken roodbaarsfilet of een groene curry.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot begin 2025.

€ 26,95 per fles
Grüner Veltliner Schnabel

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top