La Maldita
La Maldita
La Maldita
La Maldita
La Maldita
La Maldita 2020

Vivanco

La Maldita 2020

7,80

La Maldita 2020

Producent
Vivanco
Soort wijn
Rood
Wijnland
Spanje , Rioja
Druivenras
Garnacha
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 7,80

La Maldita! Letterlijk vertaald 'de vervloekte'. De bijnaam voor Garnacha. Vroeger stond dit druivenras volop aangeplant in Rioja. Tegenwoordig is het in deze streek veel minder populair. Garnacha is namelijk een moeilijk te telen druivenras. Met lage opbrengsten en een dunne, gevoelige schil. Hierdoor vervloekt door veel wijnboeren die hun oogst weer eens zagen mislukken. En die er dus voor kozen om de Garnacha druivenstokken te rooien en de wijngaard te herplanten met makkelijker te verbouwen druivenrassen.

Hoe anders is dat bij Bodegas Vivanco. Wijnmaker Rafael Vivanco is een liefhebber van Garnacha. Van oude druivenstokken die staan aangeplant op grind bodems in hoog gelegen wijngaarden oogst hij een uitstekende kwaliteit Garnacha.

Hiervan maakt hij deze La Maldita; inderdaad de vervloekte. Maar nu met een knipoog, want deze wijn is gruwelijk lekker. Met veel bessen, frambozen en kersen in de geur. Met een levendige, sappige smaak die lekker fruitig is. En die eindigt met een plezierige afdronk.

Een heerlijk glas wijn om mee te borrelen. Of om te schenken bij tapas, merguez worstjes, empanadas met gehakt, Huevos a la flamenca of paella met pikant vlees.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2023.

€ 7,80 per fles
La Maldita

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top