Riesling Terrassen
Riesling Terrassen
Riesling Terrassen 2018

Weingut Huber

Riesling Terrassen 2018

12,70

Riesling Terrassen 2018

Producent
Weingut Huber
Soort wijn
Wit
Wijnland
Oostenrijk , Traisental
Druivenras
Riesling
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 12,70

Wat een fantastische Riesling! Afkomstig uit de kleine Oostenrijkse wijnregio Traisental. Hier ligt het wijngoed van de familie Huber. Al generaties lang verbouwen zij hier hun druivenstokken die staan aangeplant op kalkrijke bodems. Eigenaar Markus Huber, behorend tot de tiende generatie, is een enthousiaste vakman die tot de beste wijnmakers van Traisental wordt gerekend.

En terecht, want wat zijn wij onder de indruk van deze Riesling. Een kwieke witte wijn die fraai geurt naar rijp wit fruit. De frisse smaak is mooi droog, heerlijk fruitig en heeft een fijne mineraliteit. De aromatische afdronk is lekker fris en aanhoudend. Een originele witte wijn om te schenken als aperitief. Maar ook erg lekker om te drinken bij gerechten uit de Aziatische keuken, zuurkool met spek of een Hollandse haringsalade.

Nu mooi op dronk, te bewaren tot eind 2021 te bewaren.

€ 12,70 per fles
Riesling Terrassen

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via PostNL bij u bezorgd.

Top