Bruno Riesling Dry
Bruno Riesling Dry
Bruno Riesling Dry
Bruno Riesling Dry 2021

Weingut Karthäuserhof

Bruno Riesling Dry 2021

€ 16,50

Bruno Riesling Dry 2021

Producent
Weingut Karthäuserhof
Soort wijn
Wit
Wijnland
Duitsland , Moezel
Druivenras
Riesling
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 16,50

Net buiten Trier ligt het eeuwenoude Weingut Karthäuserhof. Het behoort tot de oudste wijnhuizen ter wereld maar is nog steeds springlevend!

Deze Bruno Slate Riesling Dry is vernoemd naar Bruno van Cologne, oprichter van de kloosterorde wiens in 1335 gebouwde klooster het hart is van Weingut Karthäuserhof. Op de steile hellingen langs de Moezel rivier, op een ondergrond van leisteen, staan de wijnranken aangeplant. Van de hier met de hand geoogste druiven maakt wijnmaker Matthias Kaufman, die in 2020 door de prestigieuze Gault&Millau gids werd uitgeroepen tot Winzer des Jahres, deze loepzuivere witte wijn.

Het is een kraakhelder gekleurde witte wijn die een typisch Riesling aroma heeft. Dit bevat veel rijp wit fruit, bloesem en een vleugje “goût de pétrole”. Hij is strakdroog en lekker fris van smaak. Met mooi fruit en een fijne mineraliteit. En met een prettige finale die lang blijft hangen.

Een originele witte wijn om als aperitief te schenken. En een fantastische begeleider van braadworst met zuurkool, gerookte groene asperges, een traditionele garnalencocktail of een authentieke Peruaanse ceviche.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2025.

€ 16,50 per fles
Bruno Riesling Dry

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top