Noir
Noir
Noir
Noir
Noir 2017

Weingut Thorle

Noir 2017

12,20

Noir 2017

Producent
Weingut Thorle
Soort wijn
Rood
Wijnland
Duitsland , Rheinhessen
Druivenras
Cabernet Sauvignon, Portugieser, Dornfelder
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 12,20

Verrassende assemblage van Cabernet Sauvignon, Portugieser en Dornfelder. Deze druiven zijn verbouwd in wijngaarden die rondom het dorpje Saulheim liggen. Dit kleine dorpje ligt vlakbij Mainz, in het noorden van de Rheinhessen.

Na de handmatige oogst zijn de druiven apart vergist en gerijpt. Merendeels in grote houten vaten van 600 en 1200 liter die tot tachtig jaar oud zijn, en voor een klein deel in vaten van nieuw eikenhout die 225 liter groot zijn. Na ongeveer twaalf maanden worden de verschillende vaten met elkaar vermengd zodat deze frivole rode wijn ontstaat.

Het is een prachtig paarsrood gekleurde wijn die een fraai aroma van rijp rood fruit heeft. Zijn frisse, soepele smaak is aangenaam geurig en heeft een zacht aanhoudende finale. Lekker bij kalkoen, pastinaaksoep, schorseneren, aardpeer of een Luikse salade.

Nu op dronk, te bewaren tot eind 2021.

€ 12,20 per fles
Noir

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

In de Randstad bezorgen we uw bestelling met onze eigen bezorgdienst op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst bij u bezorgd.

Top