Weingut Thorle
Weingut Thorle
Weingut Thorle
Weingut Thorle
Weingut Thorle
Weingut Thorle

Duitsland, Rheinhessen

Weingut Thorle

Weingut Thorle

De broers Christoph en Johannes Thörle namen in 2006 het familiewijngoed van hun ouders over. Dit wijngoed ligt in het noorden van de Rheinhessen (vlakbij Mainz) in het dorpje Saulheim.

De filosofie van Christoph en Johannes is dat goede wijn begint met goede druiven. Hiervoor werden de wijngaarden (ruim 19 hectare) opnieuw uitgelijnd. Met veel respect voor de natuur worden de druiven verbouwd en in combinatie met de lage rendementen die er geoogst worden levert dit topkwaliteit druiven op.

In de wijnkelder profiteren Christoph en Johannes van al hun uren werk in de wijngaard. De druiven worden na een inweking langzaam vergist waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de van nature op de druif aanwezige gisten. Dankzij deze wilde vergisting krijgen de wijnen van Thörle hun typische mineraliteit. 

Kaart Weingut Thorle

Wijnen van deze producent

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top