Riesling sur lie
Riesling sur lie
Riesling sur lie
Riesling sur lie 2022

Weingut Thorle

Riesling sur lie 2022

€ 10,60

Riesling sur lie 2022

Producent
Weingut Thorle
Soort wijn
Wit
Wijnland
Duitsland , Rheinhessen
Druivenras
Riesling
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 10,60

Elegante Riesling uit de Rheinhessen! Gemaakt van biologisch geteelde druiven. Deze druiven zijn geoogst in de wijngaarden van Christoph en Johannes Thörle. Hun wijngoed ligt iets ten zuiden van Mainz, in het dorpje Saulheim. 

Meteen na de oogst zijn de druiven geperst en vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Vervolgens is de wijn nog vier maanden gerijpt op de uitgegiste gistcellen (sur lie), om hem wat voller en ronder te maken.

Deze aangenaam geurende witte wijn heeft een typisch Riesling aroma. Dus met veel rijp fruit als kruisbessen, groene appeltjes, zeste van limoen en een subtiel vleugje "goût de pétrole”. Mooi fris, droog, rond en zacht van smaak. Met fijne mineralen en geurig fruit. Met voldoende vulling maar ook met veel elegantie. Én met een plezierige finale die lang en prettig blijft hangen.

Een heerlijke witte wijn om als aperitief te schenken. Bovendien is het een fraaie begeleider van asperges, zoetwatervis en schaal- en schelpdieren.

Nu op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2025.

€ 10,60 per fles
Riesling sur lie

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top